Werk in Uitvoering

2012

Wij zijn Mariëlle Peppelenbosch en Hester Visscher. In 2012 hebben wij elkaar voor het eerst leren kennen tijdens London College of Music studie en examen week. Vervolgens hebben we jaarlijks elke keer weer samen deze cursus gevolgd. Zeven dagen lang iedere dag samen in de auto praten, zenuwen, lachen, stil zijn, en dat 8 jaar op rij. En ieder jaar weer diezelfde klik, een diepe passie en liefde voor de manier waarop verhalen worden beleefd en geuit in musical. Inmiddels heeft Hester haar diploma ALCM in Teaching en Mariëlle haar LLCM in Performing behaald, beide naast andere diploma’s en workshops.

2020 Werk in Uitvoering gestart

Hester heeft alweer 5 jaar haar eigen zangstudio vanuit waar zij werk als zang- ,theater- en musical docente. Dit doet ze naast haar werk als zangeres en presentatrice. Ook geeft ze workshops op het gebied van presentatie en stemgebruik. Mariëlle heeft na het behalen van haar Allround Artiest Diploma kleine workshops gegeven bij theatershows en basisscholen. Ze heeft ook als acteur gewerkt voor lokale projecten. Tot 2021 was ze onderdeel van de theatergroep Trots54.
Als duo werken we samen sinds 2020. Waar het begon toen Hester hulp nodig had bij het lesgeven bij ‘de Hille Kinderkunsten’. Nadat er een paar keer was ingevallen en bijgesprongen zijn we daar daarna als duo blijven werken. De verschillen in onze manier van spelen, zingen en dansen zijn een toevoeging aan de lessen! Voor zowel ons als voor de kinderen.

2023

Dingen veranderen, en vanaf dit jaar zal Hester geen les meer geven bij Werk In Uitvoering.

“Soms moet je keuzes maken in je leven en dingen laten gaan, ook als je dat liever niet zou willen”

Natuurlijk wens ik Hester het allermooiste in haar leven en daarom gun ik haar alle nieuwe uitdagingen die nog op haar pad gaan komen. En ik heb beloofd dat ik goed voor ‘Werk In Uitvoering’ blijf zorgen, zolang zij nog maar komt kijken bij onze voorstellingen. En aangezien ik haar zo fijn en lief in de omgang vind, wil ze misschien nog wel eens een eenmalige workshop komen geven. Dus wie weet…..

Toekomst

Alles gaat door en Werk In Uitvoering ook. Ook zonder Hester blijft Werk In Uitvoering werken aan mooie voorstellingen.

En misschien zien jullie volgend jaar wel nieuwe gezichten, wie weet….

WERK IN UITVOERING is een unieke musicalschool. Niet alleen omdat het de enige is in Lith en omstreken, maar ook omdat het leren bij ons centraal staat. Alles gaat om jouw groei. tuurlijk is het lesgeven ontstaan vanuit liefde voor een mooi verhaal en het vertellen. Maar in de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een veilige plek, gericht op jouw groei. Wil jij leren over musical en over jezelf? Maar wil jij vooral ervaren wat een prettige creatieve omgeving met je kan doen? Kom je dan vooral aanmelden voor een proefles en dan gaan wij samen die uitdaging aan!