Werk in Uitvoering

2012

Wij zijn Mariëlle Peppelenbosch en Hester Visscher. In 2012 hebben wij elkaar voor het eerst leren kennen tijdens London College of Music studie en examen week. Vervolgens hebben we jaarlijks elke keer weer samen deze cursus gevolgd. Zeven dagen lang iedere dag samen in de auto praten, zenuwen, lachen, stil zijn, en dat 8 jaar op rij. En ieder jaar weer diezelfde klik, een diepe passie en liefde voor de manier waarop verhalen worden beleefd en geuit in musical. Inmiddels heeft Hester haar diploma ALCM in Teaching en Mariëlle haar LLCM in Performing behaald, beide naast andere diploma’s en workshops.

2020 Werk in Uitvoering gestart

Hester heeft alweer 5 jaar haar eigen zangstudio vanuit waar zij werk als zang- ,theater- en musical docente. Dit doet ze naast haar werk als zangeres en presentatrice. Ook geeft ze workshops op het gebied van presentatie en stemgebruik. Mariëlle heeft na het behalen van haar Allround Artiest Diploma kleine workshops gegeven bij theatershows en basisscholen. Ze heeft ook als acteur gewerkt voor lokale projecten. Tot 2021 was ze onderdeel van de theatergroep Trots54.
Als duo werken we samen sinds 2020. Waar het begon toen Hester hulp nodig had bij het lesgeven bij ‘de Hille Kinderkunsten’. Nadat er een paar keer was ingevallen en bijgesprongen zijn we daar daarna als duo blijven werken. De verschillen in onze manier van spelen, zingen en dansen zijn een toevoeging aan de lessen! Voor zowel ons als voor de kinderen.

Toekomst

Wij vinden elkaar in de voorliefde voor een goed verhaal, het docent zijn en samen met je leerlingen kei hard werken aan een mooie productie. Kun jij je vinden in onze passie? Of lijkt het je gewoon heel leuk om het een keer zelf te ervaren? Meld je dan nu aan!