Leren bij ons

Wij zijn een musicalschool die ons inzetten voor jouw ontwikkeling! Dat wil zeggen dat jij mag meebeslissen over wat jij wil doen. We proberen ons het eerste half jaar te focussen op scene ontwikkeling en de basis van alle musical aspecten. Zodat jij zelf ook ziet waar er een hoop te halen valt! We vinden het belangrijk dat iedereen meewerkt aan een product op een manier die voor hem/haar leuk en uitdagend blijft.

Onze visie

We geven het toe, we zijn verslaafd. Verslaafd aan musical. De voorstellingen, de sfeer, de theaters en eigenlijk alles wat erbij komt kijken. En als je allebei docent bent, waarom zou je die passie dan voor jezelf houden? Toen het idee bij ons ontstond om samen een leeromgeving te starten vanuit musical, was ‘hard werken en hard lachen’ iets wat bij ons allebei hoog in het vaandel stond. We willen dat iedereen wordt uitgedaagd om beter te worden. Je hoeft niet het nieuwste broadway-talent te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Alle gekheid op een stokje, wij willen onze passie met zoveel mogelijk mensen delen. Dus iedereen die een beetje van onze passie wil delen, is van harte welkom!

Kinderlessen (7 t/m 12 jaar)

De kinderlessen zijn gericht vanaf 7 jaar. En geschikt voor alle kinderen die nog op de basisschool zitten. Maar we werken vanuit een productie en dan is het voor de leerlingen wel het handigste als ze kunnen lezen. We proberen samen met de kinderen de eigenschappen te ontdekken van alle karakters door, met volle fantasie, onszelf de voorstelling in storten. We proberen iedereen te laten meedenken aan de vorming van de personages en de manier van dansen en zingen, zodat het voor iedereen leuk en uitdagend blijft.

Deze lessen worden gegeven op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30

 

De kosten van 1 seizoen theaterles bij ons bedragen een totaalbedrag van €252,-

 

*alle bedragen op onze website zijn exclusief btw.

Tiener lessen (13 t/m 17 jaar)

Onze tiener lessen zijn eigenlijk net een stapje verder gericht dan de kinderen. Behalve dat we dus lekker gaan zoeken naar karakters, typetjes en alles wat daarbij hoort, gaan we ook een stapje dieper. We hebben de focus niet staan op de mooiste eindvoorstelling, maar vooral op de weg er naartoe. Wat wil je spelen? Waarom wil je dat spelen? Wat kun je daarvan leren? En zo samen opzoek gaan naar het beste eindresultaat waarin iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen. En dat met behulp van dans, zang en spel. Zo kan jij jezelf op een creatieve manier, mede zelfstandig, ontplooien tot een betere speler.

Onze tiener lessen zijn gericht op middelbare scholieren en zijn daarom op vrijdag avond van 19.00 tot 20.15

 

De kosten van 1 seizoen theaterles bij ons bedragen een totaalbedrag van €280,-

 

*alle bedragen op onze website zijn exclusief btw.

Volwassen lessen (vanaf 18 jaar)

Onze volwassengroep is een groep vanaf 18 jaar. De mix van leeftijden creëert een ruime omgeving met heel veel ruimte voor groei. We spelen samen improvisatie scenes, maken dansjes en leren liedjes en gaan zo op onderzoek door de hele voorstelling. Behalve de focus op het stuk, proberen we je ook uit te dagen om wat dieper te gaan in het materiaal. Wie is de componist en wat kennen we daar nog meer van? En hoe kunnen we die stijl gebruiken in onze eigen musical? Het doel van ons leerjaar is dat jij aan het einde kunt zeggen dat je gegroeid bent. Op wat voor manier dan ook. Die uitdaging willen wij graag aan gaan. En dat kan, bij onze volwassengroep!

Onze theaterlessen voor volwassenen worden gegeven op vrijdag avond van 20.30 tot 22.00.

De kosten van 1 seizoen theaterles bij ons bedragen een totaalbedrag van €350,-

 

*alle bedragen op onze website zijn exclusief btw.

Een proefles inplannen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig
mogelijk contact met u op