Wij hebben Wa-Wa-Wa-Waanzinnig gezongen!

Wij maken met onze leerlingen de mooiste en leukste producties, maar soms mogen we ook nog wat extra’s doen.  Super leuk natuurlijk. En onze leerlingen reageerde gelukkig net zo enthousiast als wij! Dus naast het maken van scènes, het doen van opdrachten en het leren van dansjes, oefende we tussendoor ook nog voor deze medley!  Na 1 jaar uitstel, door een niet nader te noemen pandemie, was het pas eindelijk zo ver! Onze leerlingen stonden in de grote zaal met volle overtuiging een medley te zingen van maar liefst 7 kinderen voor kinderen – klassiekers!

We zongen van ‘onbewoond eiland’ tot ‘ 1 been op de stoep’. Maar wij konden het natuurlijk niet laten om dit optreden niet in een “Werk In Uitvoering” jasje te gieten. Onze volwassen sloten dan ook graag aan om daar een handje mee te helpen!

Wat was het geweldig om dit te mogen mee maken en wat hebben we genoten! En natuurlijk ook super bedankt aan Theater de Lievekamp voor de gastvrijheid en de technici die ons fantastisch hebben geholpen. Onze leerlingen en wij gaan nog even nagenieten voordat we ons weer storten op de producties van dit jaar!